Oct
23
2011

Santa Ana, California

Aloha!

Efter en riktigt härligt vecka på Maui, Hawaii har vi nu anlänt till Los Angeles! Eller, mer exakt, Santa Ana och Orange som ligger sydöst om L.A. där vi nu varit i två dagar. Anledningen till att vi är just här är naturligtvis för att vi ville hälsa på vår kära vän Issa! Men mer om detta i nästa inlägg!

De sista dagarna på Maui hyrde vi en fallfärdig bil och körde en liten roadtrip. Första dagen med bilen tog vi en tur till staden Lahaina - en mysig och stillsam stad där man äter glass, strosar i affärer och tittar på konst. Andra dagen bestämde vi oss för att ta "the Road to Hana" som sägs vara en av de vackraste körsträckorna i USA, om inte en av de vackraste i världen. Det var en mycket liten och slingrig väg längs den norra kusten på ön som verkligen var riktigt fin. Längs vägen såg vi vattenfall, en strand med svart sand, en "drive-through"-botanisk trädgård (bara i USA?)  och några av de finaste miljöer man kan tänka sig!

Dag 3 med bil på Maui gick vi upp kl. 03.00 för att köra uppför vulkanen Haleakalá för att titta på soluppgången. Trötta och kanske lite oförberedda så tänkte vi naturligtvis inte på att det är kallt på 3000 meters höjd - även på Hawaii... Men det var helt klart värt att frysa lite för att få se detta skådespel.

Sammanfattningsvis var Hawaii en mycket bra start på resan och dygnsrytmen har så sakta börjat ordna sig.

Maui, Hawaii får fyra av fem toast! :-)

Nu har vi också fått upp lite foton i albumet, så ta gärna en titt där! Klicka här för att komma dit!

Nu ska vi utforska Los Angeles i fyra dagar! 

 

Kram

S&A

Add comment

  Country flag

biuquote
  • Comment
  • Preview
Loading

About the author

Something about the author

Month List

Page List