Oct
31
2011

San Francisco!

Sitter nu i bilen på väg från San Francisco mot några dagar i vildmarken i nationalparken Yosemite. Där förväntar vi oss att vandra i vacker natur och ta en paus från storstadslivet.

I förmiddags var vi på den kända fängelseön Alcatraz. Ön ligger bara ca 2 km utanför San Franciscos kust och fungerade som ett fängelse under 29 år fram till 1963. Turen var spännande och intressant. Roligast var att se hur olika flyktförsök gått tillväga. 5 personer lyckades ta sig ut ur fängelset utan att hittas igen, frågan är om de överhuvudtaget överlevde. 

Under helgen har vi haft Isabella som sällskap. Vi roade oss med att åka båt från hamnen under Golden Gate-bron och ta en massa kort.... Sedan när det mörknande åkte vi på Golden Gate-bron för att till sist åka upp till en utsiktsplats där Golden Gate-bron återigen fotades...

Vi var även på San Francisco Bay Aquarium där vi såg stora och små fiskar, hajar och maneter i olika färger. I pirområdet var det trevligt att strosa omkring och i centrum bjöds det på bra shopping.

Isabella träffar vi i helgen som kommer återigen då vi alla ska på nöjesfältet Six Flags och härja! :-).

I övrigt har vi det mycket bra och vi trivs i USA där vi åker omkring i vår Ford Fusion.

Mycket hamburgare och coca-cola blir det tyvärr och vi har eventuellt ådragit oss ett begynnande Starbucks-beroende. Men livet är gött! Vi längtar inte till skola och jobb. Visste ni föressten att San Fracisco ligger i höjd med Spanien och Los Angeles med Marocko? Isabella upplyste oss om detta faktum ;-). 

Väldigt roligt att höra era kommentarer och höra ifrån er, vår lilla läskrets! Fortsätt gärna med det! :-D!

Bilder från San Francisco kommer snart!

 

Puss och Kram/ Alfred och Sabine!

 

Comments (3) -

Isabella

Hehe... jag tittade igenom bilderna med Anna idag. Det blev visst en del bilder på bron, men ack så fin den är Laughing

Krister

Ni verkar ha det riktigt bra! Jag blir inte alls sugen på att kasta skolböckerna långt bortSmile Roligt med så mycket bilder, "kändisturen" måste ha varit en riktigt bra upplevelse (helt onödig men väldigt rolig)

Ha det gött!  

Karin

Haha har ni också en Ford Fusion! Kanonbil för roadtrippande i USA Smile Korta sträckor iaf..

Add comment

  Country flag

biuquote
  • Comment
  • Preview
Loading

About the author

Something about the author

Month List

Page List