nov
22
2011

Louisiana!

I Louisiana blev det två stopp: Lafayette och New Orleans. Dagen då vi åkte in i Louisiana gick nästan helt och hållet åt till att ta kort på skyltar i ett visst område. Samhället och ett större naturreservat precis på gränsen mellan Texas och Louisiana heter ju, till någons stora förtjusning, Sabine! Så efter att ha fyllt ett halvt minneskort med bilder på skyltar såsom Sabine River, Sabine Pass, Sabine Wildlife Refuge, Sabine Battleground, osv så gav vi oss upp till Lafayette. I Lafayette åkte vi på en riktigt skoj träsk-safari där vi tittade på alligatorer och fåglar. Vi hade förväntat oss att få se åtminstonde en alligator, men det visade sig snart att det var ju riktigt gott om dem! Kul att få se djur som man tidigare bara sett på zoo i sin naturliga miljö!

Efter träskbesöket var det då dags att rulla vidare till New Orleans – något som vi sett fram emot! Staden var precis så sprakande, färggrann och glad som vi förväntat oss och området French Quarters som är något av New Orleans hjärta är verkligen värt ett besök. Här trängs barer, restauranger, affärer och jazzklubbar i de gamla byggnaderna. Just jazz och blues är något som man hör precis vart man än är i French Quarters och det är lite som att Mardi Gras aldrig tar slut här, festen bara fortsätter! Så efter en något blöt men mycket trevlig kväll i nya vänners sällskap var det tyvärr dags att lämna New Orleans igen och i skrivande stund är vi i Mobile, Alabama.

Kolla bilder från Louisiana här!

Hörs snart igen!

Comments (1) -

acne no more review

Youre so cool! I dont suppose Ive read anything like this before. So good to search out someone with some original thoughts on this subject. realy thank you for starting this up. this website is something that's needed on the net, someone with a little bit originality. useful job for bringing something new to the web!

Add comment

  Country flag

biuquote
  • Comment
  • Preview
Loading

About the author

Something about the author

Month List

Page List